Zeist, Driebergen, Bilthoven, Soest, Amersfoort

OVER ONS

Mijn naam is Jeroen Geleijnse en ik ben de oprichter van the military academy. Na 16 jaar bij de infanterie van de Luchtmobiele Brigade gezeten te hebben ben ik instructeur bij de Koninklijke Militaire School (KMS) geworden. Hierin is mijn passie tot het begeleiden van mensen alleen maar gegroeid. Hiervoor heb ik als groepscommandant teams begeleid en opgeleid tot mogelijke inzet in een uitzendgebied. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar ervaring in het geven van bootcamp lessen. Het geven van sportlessen en het motiveren van anderen geeft mij altijd veel energie.

Vitaal zijn, functioneel trainen, wat houdt dat eigenlijk in?

Vitaliteit heeft alles te maken met je psychologische basisbehoefte. Waar wil je goed in zijn? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar sta je voor? En wie zijn de mensen om je heen waarvoor je het doet?

Lekker in je vel zitten en het beste uit jezelf halen om er zo ook voor je naaste te kunnen zijn is belangrijk. Wees de beste versie van jezelf!
Mobiliteit, kracht, een sterkere core en uithoudingsvermogen is wat je terug gaat vinden in onze lessen. Dit gaat gepaard met goede begeleiding van ervaren coaches.

Wij zijn wij?
Wij zijn een team van onder andere (oud) militairen. Stuk voor stuk hebben we ervaring in het lesgeven, zijn we sporttechnisch ervaren en bereid om te helpen.

Ook hebben we ervaringen tijdens uitzendingen, oefeningen in binnen- en buitenland in bijzondere en zware omstandigheden. Al deze ervaringen zorgen voor een ‘goed gevulde rugzak’.  Een rugzak die wij nu inzetten om anderen te stimuleren.