Zeist, Driebergen, Bilthoven, Soest, Amersfoort

Beasting (op aanvraag)

 15,00

De beasting enkel beschikbaar op aanvraag, voor contact neem contact op via info@themilitaryacademy.nl

– wat is beasting?
Beasting is jargon bij defensie voor een fysieke training met alternatieve middelen & oefeningen. Een beasting wordt gegeven om de militairen uit te dagen en te training, zowel fysiek als mentaal. De militair weet niet waar hij aan toe is en dat zorgt vaak voor het verleggen van grenzen. De ‘afmatting’ door de instructeur van dienst is nauwkeurig in elkaar gezet en alle oefeningen en momenten zijn bedoeld met de reden om doorzettingsvermogen, inzet, en gedrag te kunnen reflecteren en te evalueren.

– wat kan je verwachten?
een gezamenlijke opstart, een gedegen warming-up, the beasting en een korte evaluatie.
Een les duurt 2 uur met een maximale uitloop naar 2,5 uur. Dit kan onder andere te maken hebben met de feedback die we geven of de doelen die we willen behalen.

– teamwork.
Teamwork is een essentiële factor tijdens een beasting moment. Daar waar anderen het even niet meer aankunnen trek jij diegene er doorheen. En als jij het niet meer trekt, trekken de andere jou er doorheen. Kunnen samenwerken met een ander is dan ook een must.  Dus ben jij op zoek naar een uitdaging? Ben je algemeen fit en kan je wel een stootje hebben… Kan je tegen opbouwende kritiek en ben je bereid een ander te helpen als het moet? Meld je dan nu aan voor een Beasting.

– Locatie
De Beasting lessen starten bij het Bisonveld van Zeist. Deze kun je op de navigatie vinden onder: Woudenbergseweg 13A, Zeist. Hier kun je ook parkeren.

– veiligheid
Ons team bestaat uit (oud) militairen met veel kennis over lichamelijke belasting en met verschillende medische achtergronden. Daarnaast is ons programma altijd zo onderbouwd dat uw veiligheid gegarandeerd wordt.

SKU: BEASTING01 Category: