Zeist, Driebergen, Bilthoven, Soest, Amersfoort

Visie

Visie
The military academy bestaat uit instructeurs die allemaal dienen of hebben gediend binnen de luchtmobiele brigade. Opgeteld tientallen jaren aan ervaring. Ervaringen met zware buitenlandse trainingen in de jungle, de bergen, de sneeuw maar ook uitzendingen waar het er echt om toe deed.

Deze ervaringen gebruiken we om mensen hun grenzen te laten verleggen en het beste uit henzelf naar boven te laten komen. We willen mensen stimuleren en laten inzien dat er meer in zit als dat zij zelf denken. Regelmatig ervaren wij in onze werk-omgeving dat mensen niet goed weten tot wat ze fysiek in staat zijn. Niet durven toe te geven aan ongemak of het onbekende. Daar springen wij op in. En zo begeleiden en stimuleren we mensen naar een hoger niveau. 

Samen met jou gaan we de grens verleggen. 

Wat maakt ons uniek? 
Binnen onze organisatie zijn wij het als instructeurs met zijn allen over 1 ding eens. Wij willen jou uitdagen en je de grens laten opzoeken, op welk vlak dan ook. Hier weten wij als geen ander op in te springen door onze achtergrond. De mensen zien en uitdagen in verschillende competenties is iets wat wij als instructeurs binnen defensie non-stop doen. Daar waar de ene een fysieke prikkel heeft, heeft de ander een mentale prikkel omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe lang nog iets kan duren.
Functioneel fit. Door te werken met unieke materialen zoals gewichtsvesten, houten balken en kettlebells dagen wij het lichaam uit op een manier die je niet gewend bent. Manieren die voor ons vanzelfsprekend zijn maar voor een ander als erg uitdagend ervaren kan worden.