Zeist, Driebergen, Bilthoven, Soest, Amersfoort

Bootcamp

 7,50

– Wat is bootcamp?
Bootcamp is, zoals de naam al doet vermoeden, geen Nederlandse uitvinding. Bootcamp is ontstaan in het Amerikaanse leger. Soldaten werden in korte tijd op een heel intensieve manier getraind met het materiaal dat op dat moment voorhanden was; touwen, boomstammen, autobanden, bankjes, je eigen lichaamsgewicht.

– Wat is het verschil tussen bootcamp en beasting?
Aan een bootcamp training kan iedereen deelnemen. Jong en oud, fit en minder fit. Voor elk niveau van fitheid is er uitdaging te vinden en weten we de les zo neer te zetten dat een ieder uitgedaagd wordt. Ook met lichte blessures of beperkingen kunt u deelnemen.

– Voor wie is Bootcamp.

Onze lessen zijn voor iedereen die zin heeft in een uitdagend en afwisselend sportmoment. Hierin vinden wij sfeer, professionele begeleiding, een gedegen warming up en cooling down altijd erg belangrijk!
Dus wil jij met je vrienden, vriendinnen, vrijgezellenfeest, bedrijf, naaste collega’s, sportmaatjes, wie dan ook een leuke bootcamp tegemoet gaan? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met daarin je verzoek. 

De bootcamp trainingen zijn individueel of per groep te boeken. Wil je met meerdere mensen komen? Pas de aantallen aan, deze hoeven niet los aangevraagd te worden. De trainingen zijn vanaf minimaal 6 aanmeldingen.

SKU: BOOTCAMP1 Category: