Zeist, Driebergen, Bilthoven, Soest, Amersfoort

Kaartlezen (op aanvraag)

 15,00

Alle kaartlees oefeningen zijn op aanvraag. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden wat betreft locatie, tijdstip en uitvoering.

Of je nu op pad bent in de Nederlandse natuur of struint door de bergen. Met een kaart en kompas vind je de weg een stuk makkelijker. Oriëntatie Skills zijn dan ook een zekerheidje tijdens je buiten avonturen en in afgelegen gebieden zelfs onmisbaar. Goed nieuws: het is geen hocus pocus. Met een paar goede basics heb je de kunst van het kompas- en kaartlezen binnen no-time in de vingers.

Wat bieden wij van de MILITARY ACADEMY aan in deze skills?
Eigenlijk zo ver als dat jij dat wilt met een maximale planning tot een dag. Deze zal bestaan uit de ochtend lessen volgen en de middag lekker aan de slag met kaart en kompas. Dit kan uiteraard ook korter, in een wat makkelijker jasje gegoten en er een moment van 1,5 tot 2 uur van maken.

Ouder en kind kaart lees moment. 
Een bestelling is geldig voor één kaart en één compass.
Wat is er nou leuker dan samen met je kleine op pad? Met het ouder en kind kaartlezen creëren we een moment voor jullie samen. Eerst een korte uitleg over hoe het kompas en de kaart te gebruiken om er vervolgens lekker op uit te gaan. In een spinnenwebvorm kan je verschillende afstanden lopen. Zo kan je zelf bepalen hoe ver je loopt met je kleine. Na elk aangedaan punt kom je weer terug bij het beginpunt.

Category: